У Кіровограді двомісячного малюка забрали у батьків-п’яниць (ВІДЕО)

01.11.2017 09:26

У Кіровограді служба у справах дітей забрала у батьків, які зловживають алкоголем, двомісячного хлопчика. Про це повідомляється на сторінці Кіровоградської міської ради у Фейсбуці, інформує DOZOR.

Так, під час візиту до будинку працівники відомства побачили п’яну матір дитини, батька, який спав у нетверезому стані, та інших родичів родини. За словами начальника служби у справах дітей Тетяни Тимоховської, це вже третя дитина, яку забирають у неблагополучної родини.

«Щодня тут п’янки. Щодня люди вибігають з будинку, що дитину вбили. Ми вбачаємо небезпеку для життя та здоров’я дитини. Ви розумієте, що ми залишати далі тут дитину не можемо», - каже Тимоховська.

Наразі дитину влаштували до дитячої обласної лікарні для обстеження та можливого лікування, а потім або ж влаштовують маля в дитячий будинок, або повернуть батькам, у випадку зміни їх ставлення до сімейних обов’язків.

«Складається враження, що вони пиячать безпробудно. Нам кілька разів повідомляли люди про це. Ми неодноразово відвідували цю родину, але раніше батьки під час зустрічі були тверезі, для дитини було харчування. Зараз вони п’яні, у будинку безлад. У матері раніше вже відібрали двох дітей, які знаходяться у дитячому будинку сімейного типу», - додає Тимоховська.

Переглядiв: 4250