У Кіровограді дворічна дівчинка з рідкісною хворобою потребує допомоги

08.11.2018 13:13
image

В обласному центрі тяжкохворора Еліна Яригіна, якій діагностували рідкісну хворобу, потребує термінової фінансової допомоги. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила директор міжнародного благодійного фонду «Дивожиття» Вікторія Семененко.  

За інформацією, дівчинці діагностували синдром Чарджа, тож вона харчується через гастраному. Щомісяця для спеціалізованого харчування потрібно понад 7 тисяч гривень.  

«В Еліни вже було багато захворювань, в неї відсутність зору, слуху і деформація пальчиків. Вона вже пережила чотири операції, три з яких були на серці. Дівчинці ставили різні діагнози, тому що кожна хвороба підпадала під кілька діагнозів. Коли Еліні виповнилося десять місяців, батьки дізналися про синдром Чарджа. До нас вони звернулися з проханням допомогти у спеціалізованому харчуванні. Нещодавно дівчинка перенесла ще одну операцію і тому в батьків зараз не вистачає коштів», - розповіла Вікторія Семененко.

Бажаючі допомогти дівчинці можуть переказати кошти за ревізитами

МБФ «Дивожиття», Рахунок: 26003052916748  МФО: 323583, Код за ЄДРПОУ: 42467845. Призначення платежу: «Благодійна допомога для Еліни Яригіної».

Довідково:

Синдром Чарджа - вроджене захворювання, що характеризується вродженими патологіями розвитку різних органів. Розвивається в результаті генетичної мутації (мутація гена CHD7), або під впливом зовнішніх факторів.

 

 

Переглядiв: 570