У Кіровограді "Екопатруль" прибрав біля Сугоклії  (ФОТО)

18.06.2018 12:53
image

В обласному центрі активісти і волонтери громадської організації "Перспектива молоді" провели екорейд на набережній річки Сугоклія, в районі вулиці Автолюбителів. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори заходу.

Так, на цій локації часто люблять відпочивати містяни.

"Минулої суботи ми вирішили піти на нову локацію, а саме на набережну річки Сугоклія. На жаль, це місце з кожним днем все більше стає схожим  на звалище, тому що, окрім містян, які там відпочивають і залишають після себе сміття, на цю територію постійно викидають вантажівки зі сміттям. У суботу ми прибрали сміття уздовж вулиці Автолюбителів. Також спустилися до набережної річки Сугоклія і прибрали ті місця, де зазвичай відпочивають містяни. Ми разом з активістами та волонтерами зробили цю територію безпечною, адже знову дуже багато битого скла, що несе потенційну загрозу для людей", - зазначив співорганізатор проекту Дмитро Бабак.

Долучитися до прибирань можна, залишивши заявку на участь за даним посиланням.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі з ініціативи громадської організації "Перспектива молоді" стартував проект "Екопатруль". Волонтери та активісти вже провели рейд у Фортеці святої Єлисавети, на Набережній, на території Лісопаркової та у мікрорайоні Лелеківка.

image
image
image


Фото надані "Екопатрулем"

Переглядiв: 1259