У Кіровограді горіли хімічні відходи (ФОТО)

06.10.2017 06:54
image

У Кіровограді на вулиці Ярослава Мудрого (колишня Терешкової) працівник однієї з фірм запалив купу хімічних відходів. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив начальник міської спецінспекції Андрій Максюта, інформує DOZOR.

«На території вугільного складу під відкритим небом спалювали лампи, ампули від ліків, батарейки, робочий одяг, робочі гумові рукавиці, голки від шприців та крапельниць, якісь скляні пляшечки, поліетиленові мішки. Просто навалили на кучу і підпалили, обливши якоюсь рідиною. Поряд стояв робітник на ім'я Вячеслав, який перебував явно у стані алкогольного сп'яніння, поряд дві каністри (кожна по 25 літрів, одна вже майже порожня) якоїсь смердючої рідини. Вячеслав сказав, що запалив це все за вказівкою директора підприємства. Диміло і чаділо дуже сильно. Це все тягло на житловий масив», - повідомив Максюта.

За інформацією, на місце події прибули пожежники, які ліквідували загорання. Крім цього, на об’єкті працювали правоохоронці, які затримали працівника підприємства, який підпалив небезпечні відходи.

image
image
image
image

Фото Андрія Максюти

Переглядiв: 1503