У Кіровограді хочуть створити програму земельно-архітектурного кадастру

05.12.2017 07:57
image

В обласному центрі планують закупити програмне забезпечення для створення програми архітектурного земельного кадастру. Про це під час прес-конференції повідомив начальник міського управління земельних відносин Родіон Владов сьогодні, 5 грудня, інформує DOZOR.

За словами посадовця, проект рішення про зміни розгляду земельних питань на сесії міської ради вніс депутат Володимир Смірнов. Згідно з проектом рішення, пропонується долучити до проекту про виділення землі ще й картографічне зображення земельної ділянки, яка виділяється.

«На депутатській комісії ми це питання обговорювали. Найправильніший шлях вирішення питання – провести дане виконання рішення в площині законності, закупити програмне забезпечення. Така програма є, яка формує і веде архітектурний і земельний кадастр у Києві. Люди зможуть зайти подивитися земельні ділянки, які надавалися, будуть надаватися. Ми будемо запрошувати людину, яка створює таке програмне забезпечення до нас, щоб вона детально розповіла про неї. А вже у 2018 році закупимо таку програму», -повідомив посадовець.

Вартість такого програмного забезпечення стартує від 1,5 мільйона гривень.

Переглядiв: 1417