У Кіровограді хочуть знову підвищити тарифи на тепло

12.11.2018 11:05

В обласному  центрі планують підвищити тарифи на теплопостачання. Про це повідомляється на сайті ДП «Кіровоградтепло», інформує медіапортал DOZOR.

Наразі на підприємстві діють тарифи встановлені рішенням виконкому міськради. Зокрема, для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії тариф становить  1 852,82 грн/Гкал (з ПДВ), для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії – 47,21 грн. за 1 кв. м за місяць протягом періоду надання послуги з централізованого опалення (з ПДВ), для бюджетних установ та організацій на теплову енергію – 2 494,32 грн/Гкал               (з ПДВ), для інших споживачів на теплову енергію – 2 494,32 грн/Гкал (з ПДВ).

Втім через збільшення вартості електроенергії, вартості паливо-мастильних матеріалів та витрат на послуги банків, підприємство планує скоригувати тарифи.

Так, для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії планується тариф 2 140,46 грн/Гкал (з ПДВ) – зростання на 16%, для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії – 54,54 грн. за 1кв.м за місяць протягом періоду надання послуги з централізованого опалення (з ПДВ) – зростання на 16%.

Переглядiв: 493