У Кіровограді хореографічний ансамбль підготував декілька прем’єр до свого ювілею

14.01.2019 11:18
image

В обласному центрі народний хореографічний ансамбль «Світанок» підготував найкращі номери і декілька прем’єр до свого 15-річчя з дня заснування. Про це під час прес-конференції повідомив засновник та художній керівник колективу Максим Печененко сьогодні, 14 січня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, масштабний концерт відбудеться 18 січня о 16 годині у філармонії. Народний ансамбль «Світанок» виступатиме разом із зразковим хореографічним ансамблем «Джерельця Карпат» із Ужгорода.

«На свято ми запрошували декілька колективів, з якими добре товаришуємо – це «Джерельця Карпат» із Ужгорода і «Світанок» із Батумі. На жаль, квитки на літак, щоб дібратися від Батумі  коштують дуже дорого, тому вони не змогли приїхати, хоча й хотіли. Багато колективів ми не запрошували, тому що на 15-річчя колективу хочеться показати більше нашої програми», - розповів Максим Печененко.
image

Концерт складатиметься з двох частин. За словами керівника, у концертній програмі візьмуть участь близько 200 дітей.

«Планується програма «non-stop» від першого номеру до останнього, яка матиме свою ниточку, і не одну. Ансамбль танцюватиме закарпатський танець, а також покаже п’ять найкращих номерів. Окрім наших танців, колектив з Ужгорода підготував номер, але тримають у секреті назву. У  другому відділенні буде спільний номер із нашими гостями, який ми протягом тижня будемо створювати. На концерті будуть представлені п’ять прем’єр, які ми готували саме на ювілей. Нагородження буде наприкінці концерту», - додав керівник ансамблю.

Бажаючі переглянути концерт до ювілею ансамблю  можуть придбати квиток вартістю 50 гривень. 

 

image
Переглядiв: 566