У Кіровограді колишнього патрульного покарали за несвоєчасне подання декларації

22.02.2019 07:49

В обласному центрі колишнього патрульного покарали за несвоєчасне подання декларації. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в прокуратурі області.

За інформацією, Кіровоградська місцева прокуратура забезпечила участь у розгляді адміністративного протоколу про вчинення колишнім інспектором взводу патрульної служби поліції ГУНП області адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

За результатом розгляду, Ленінський районний суд виніс постанову про визнання винною особи у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, за частиною 1 статті 172-6 КУпАП (несвоєчасне подання декларації без поважних причин) та притягнуто до відповідальності у виді штрафу на суму 850 грн.

Колишній патрульний, будучи відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» суб’єктом відповідальності за корупційні правопорушення, звільнився з органів поліції і несвоєчасно подав щорічну декларацію за 2017 рік.

Зокрема, поліцейський прострочив строки подачі всього на декілька днів, однак, невеликий термін не став для суду поважною причиною.

Переглядiв: 540