У Кіровограді копи показали, як затримувати водіїв з мега-небезпечною зброєю (ФОТО)  

21.06.2017 10:06
image

На території управління патрульної поліції в обласному центрі завершується навчання поліцейських-інструкторів, які приїхали з різних міст центральної України. Зокрема,  журналістам продемонстрували процес затримання водіїв зі зброєю з високим ризиком небезпеки сьогодні,  21 червня. Про це повідомляє DOZOR.

За словами старшого інспектора тактичного відділу управління патрульної поліції Києва Олексія Білоуса, навчання проходять 27 патрульних з 9 міст України.

"Навчання складається з трьох комплексів: рукопашний бій,  внутрішня та зовнішня зачистка будівель та зупинка автомобілів з низьким, середнім та високим рівнем загрози. Сьогодні патрульні показали роботу на високому рівні, коли треба затримати особу,  яка вчинила тяжкий абоособливо тяжкий злочин. Навчання тривало місяць. Загалом до міста приїхали патрульні з 9 міст центральної України, по три людини, усього 27 поліцейських. Не усі витримали етапи навчання,  троє людей поїхали до дому", - розповів Олексій Білоус.

Як повідомляється, у майбутньому копи,  які пройшли навчання на інструкторів, навчатимуть своїх колег фізичній та тактичній підготовці.

"Раніше на практиці застосовували високий рівень зупинки транспорту, коли водій не зупиняєтсья і зазделегіть на лінію 102 було повідомлено,  що у машині є зброя. То ми зупиняли саме за такою технікою,  яку ви тільки що бачили. Цікаві навчання,  ми дізналися багато чого нового, хоча багато навичок вже використовували на практиці. Для навчання, будемо намагатися залучати патрульних так,  щоб це не впливало на їхні вихідні, щоб вони мали змогу згадати усі ці навички, щоб патрульні відпрацьовували навички та підтягували фізичну підготовку", - поділився лейтенант поліції Гога Самсонія.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1253