У Кіровограді копи спіймали двох підозрюваних у грабежах (ФОТО)

22.04.2019 12:26

В обласному центрі у Центральному сквері правоохоронці знайшли підозрюваних, які двічі за ніч скоїли грабежі вчора, 21 квітня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в патрульній поліції області.

За інформацією, під час патрулювання до правоохоронців звернувся містянин із повідомленням про те, що близько 4-ї години на вулиці Великій Перспективній двоє чоловіків відкрито заволоділи його коштами у сумі 2 500 гривень.

Патрульні відразу повідомили прикмети ймовірних нападків іншим екіпажам поліцейських. Чоловіків розшукали і заявник впізнав нападників. Ними виявилися 23-річний та 31-річний місцеві жителі. Один з чоловіків уже притягався до відповідальності за аналогічний злочин.

На місце події патрульні викликали слідчих. Пізніше, близько 6-ї години, до правоохоронців звернувся інший містянин та повідомив, що близько 3-ї години на вулиці Тараса Карпи на нього напали невідомі. Двоє чоловіків відкрито заволоділи його телефоном і коштами у сумі 400 гривень.

Поліцейські показали заявникові фото учасників грабежу на Перспективній, на яких він одразу впізнав своїх нападників. Якраз у цей час вони пояснювали свої дії слідчим у відділі поліції.

image
image
Переглядiв: 622