У Кіровограді майбутні художники показали «Грані творчості» (ФОТО)

15.03.2019 15:33
image

В обласному центрі у художньо-меморіальному музеї ім. О. Осмьоркіна презентували виставку художніх робіт «Грані творчості» студентів кафедри образотворчого мистецтва та дизайну мистецького факультету педуніверситету сьогодні, 15 березня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, на виставці презентували 41 роботу студентів першого та другого курсів.

«Ми влаштували виставку, щоб допомогти їм змінити стаціонарне бачення і композиційно мислити. Вирішили дати вільну тему для створення творів та вони проявили свою фантазію. Виставка корисна тим, що студенти можуть почути критику, тому що хвалити їх і ми можемо», - розповіла у коментарі медіапорталу куратор виставки Любов Гусєва.

Роботи студентів представлені різними видами, жанрами та техніками образотворчого мистецтва, зокрема, площинні, об’ємні та рельєфні форми, виконані в техніці паперопластики.

image
image
image
image
«Спочатку всі роботи я створював аквареллю, але потім перейшов на масляну і тут знайшов себе. Моя робота «Зимовий ранок» у стилі реалізм. Я над нею працював протягом двох місяців і закінчив напередодні весни. Вона нагадує мені про зимові свята, а це якраз все те, що хотів передати у цій роботі», -  розповів студент другого курсу мистецького факультету Андрій Рожко.
«Мене зацікавила картина «Радісний день» Вікторії Василенко своєю неординарністю. Тут, звичайно, бачення студенту дуже цікаве, оскільки приваблюють кольори і плавні переходи. Крім того, на виставці багато об’ємних фігур і це диво. Видно, що у цих дітей є хист. Як на мене, це шедевр. Я отримую естетичне та психологічне задоволення від перегляду цих творів», - поділилася враженнями гостя заходу Вікторія Петринська.

Бажаючі можуть відвідати виставку до 15 березня. 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 594