У Кіровограді майбутні медики слухають лекції індійських науковців

05.01.2018 07:42
image

В обласному центрі  на міжнародний медичний факультет ДНМУ завітали лектори спеціалізованого курсу для індійських студентів. Про це сайту DOZOR повідомили у закладі.

Так, на міжнародному факультеті Донецького національного медичного університету за напрямами «Медицина» та «Стоматологія» навчаються близько 150 студентів з Індії.

Після закінчення навчального закладу, який визнаний Медичною радою Індії, у своїй країні вони мають пройти тестування для підтвердження диплому (FMGE) або MCI Screening Test, яке проводиться двічі на рік у формі іспиту для іноземних медичних випускників.

Тому для надання студентам університету повного обсягу знань та найвищого рівня підготовки згідно з вимогами їх рідної країни, з Делі запросили викладачів основних дисциплін, на основі яких побудований тест.

Зі студентами регулярно працюватимуть викладачі освітнього центру MIST ( Medical Institute For Screening Test). Вони чотири рази на місяць будуть проводити лекції з основних медичних дисциплін, спрямовані на найкращу підготовку до екзаменів MCI.

Першу лекцію для студентів було проведено доктором M.D. Azam (Mohammad).

image
Переглядiв: 1557