У Кіровограді майбутні рятувальники склали присягу на вірність (ФОТО)

13.06.2018 07:00
image

У Кіровограді випускники навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення управління служби з надзвичайних ситуацій в області склали присягу на вірність українському народові. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у відомстві.

 Привітати рятувальників прибув начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк. Так, 27 слухачів курсів первинної професійної підготовки невдовзі займуть свої місця в підпорядкованих підрозділах, де нестимуть службу, охороняючи спокій та забезпечуючи безпеку мешканців області на посадах пожежного-рятувальника.

За чотири місяці, поки тривало навчання, слухачі набули необхідних знань, умінь і навичок, адже майбутня професія пов’язана з ризиком для життя, великими фізичними і психологічними навантаженнями, потребує ґрунтовної професійної підготовки.

Звертаючись до новобранців, Віталій Миронюк побажав їм гідно  виконувати покладені на них обов’язки та оберігати співвітчизників від природних стихій і техногенного лиха. Рятувальників благословив та сказав напутнє слово настоятель Свято-Андріївського храму селища Гірничого отець Рафаїл Сьорак.

image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 726