У Кіровограді малюватимуть за допомогою скла задля порятунку дитини

21.10.2018 15:02

У Кіровограді в обласному художньому музеї відбудеться благодійний майстер-клас з монотипії на підтримку 11-річного Кості Малухіна, якому діагностували дитячий церебральний параліч. Захід відбудеться у п'ятницю, 26 жовтня. Про це у коментарімедіапорталу DOZOR повідомила директор Міжнародного благодійного фонду «Дивожиття»  і співорганізатор заходу Вікторія Семененко.  

Майстер-клас проведе завідуючий відділу обласного художнього музею Анатолій Кімнатний. Учасники заходу зможуть малювати кольоровими фарбами за допомогою скла. Вартість участі у майстер-класі -  60 гривень.

«Ми всіх запрошуємо і особливо раді будемо бачити діток на заході, тому що наш фонд ставить за мету виховувати у діток добро, чуйність і небайдужість. Вони повинні відчувати, що змалечку роблять гарну справу і таким чином підтримують хворих дітей або дітей, які потребують такої допомоги», - розповіла Вікторія Семененко.

Кошти підуть на реабілітацію, яку Кості потрібно проходити тричі на рік. Один курс реабілітації коштує 12 500 тисяч гривень.

«У матері таких коштів немає, адже вона одна виховує 5-річну донечку і сина. Для них це велика сума і тому вони звернулися до нас і ми взяли під опіку Костю. Я нещодавно спілкувалася з матір’ю хлопчика і вона казала, що після першого курсу реабілітації він вже почав тримати голову, розігнулася права рука. Наразі він вже сам взяв у руку ложечку і міг сам тримати чашку», - додала директор Міжнародного благодійного фонду «Дивожиття».

Всього на майстер-клас 25 місць. Для того, щоб зареєструватися потрібно телефонувати за номером: 099 65 73 923.

Усі бажаючі допомогти Кості Малухіну можуть переказати кошти за реквізитами Міжнарожного благодійного фонду «Дивожиття»:

ПАТ КБ «ПриватБанк»

Рахунок: 26003052916748

МФО: 323583

Код за ЄДРПОУ: 42467845

Призначення платежу: «Благодійна допомога для Кості Малухіна».

Переглядiв: 434