У Кіровограді міжнародні водійські права видаватимуть сервісні центри МВС

09.02.2017 16:01

image

У Кіровоградському регіональному сервісному центрі МВС можна отримати міжнародне посвідчення водія відсьогодні, 9 лютого. Про це сайту DOZOR повідомили у відомстві.

«Міжнародне посвідчення водія – це нова послуга сервісних центрів МВС, яка ніколи раніше не була доступна в МРЕВ. За міжнародними нормами, воно виглядає як невеличка картонна книжечка. Завдяки ньому розширюється перелік країн, де громадяни зможуть користуватися транспортними засобами, а також воно має важливе значення для громадян, що тривалий час перебувають за кордоном» — пояснює керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Міжнародне посвідчення водія видається на місці, без складання іспитів на підставі національного посвідчення водія, терміном дії на 3 роки. Вартість послуги становитиме – 34 гривні 16 копійок.

Кіровоградцям для отримання міжнародного посвідчення водія необхідно звернутись до міського сервісного центру МВС, який знаходиться за адресою: вул. Ю. Бутусова, 22. Для отримання міжнародних прав необхідно мати при собі оригінал національного посвідчення водія, паспорт громадянина України,  закордонний паспорт та фотокартку розміром 3,5х4,5 см на матовому папері.

Фото www.slovoidilo.ua

Переглядiв: 1223