У Кіровограді на благодійному балу збиратимуть гроші на операцію 13-річній дівчинці

07.02.2017 08:44

imageВ обласній філармонії відбудеться Благодійний весняний бал квітів 24 лютого о 17:30. На балу збиратимуть кошти на лікування 13-річної кіровоградки, прикутої до інвалідного візка. Про це повідомила заступник голови молодіжної ради при кіровоградському міськвиконкомі Катерина Колєва на прес-конференції сьогодні, 7 лютого, передає DOZOR.

«Раніше ми присвячували бал Дню святого Валентина, у нинішньому році тематика інша – квіти та зустріч весни. Під час  заходу збиратимуьб кошти на лікування дівчинки. 13-річна Надійка Мороз перенесла вже дві операції, третю планують зробити навесні», - повідомила Колєва.

За словами активістки молодіжної ради,  на бал жінки мають приходити у вечірніх сукнях, а чоловіки – у фраках чи класичних костюмах. Ще один обов’язковий атрибут – прикраси з квітів. Вхід на бал буде вільним.

Нагадаємо, потренуватися танцювати вальс можна об 11:00 11 лютого у приміщенні факультету фізичного виховання Кіровоградського державного педуніверситету (вулиця Верхня Пермська,3). Півторагодинний безкоштовний урок проведуть хореографи народного ансамблю «Конвалія».

 

Фото www.eventi-rome.com

Переглядiв: 1778