У Кіровограді на ринок, завалений снігом, не пускають спецінспекцію (ФОТО)

13.02.2017 09:42

image

Керівництво Колгоспного ринку не пускає працівників міської спецінспекції. Про це повідомив керівник спецінспекції Андрій Максюта на своїй сторінці у Фейсбук, інформує DOZOR. 

"Гори снігу на території. Без перебільшення гори. І все це скоро попливе. На самому ринку наявні порушення санітарного стану та благоустрою. На керівника ринку інспектором спецінспекції складено протокол про адмінправопорушення. Даний керівник порушення не визнає. Дав команду охороні спецінспекцію у Критий ринок не пускати", - повідомив Максюта. 

За словами чиновника, спецінспекція також перевірить інші ринки обласного центру. Рейди здійснюватимуться у зв'язку з африканською чумою.

Як повідомляв DOZOR, у Кіровоградському районі зафіксували спалах африканської чуми За інформацією фахівця Держпродспоживслужби, захворювання виявили у диких кабанів, які мешканець Кіровоградського району купив  через інтернет.

Жителям обласного центру радять купувати м’ясо лише на тих ринках, де є ветеринарні лабораторії, та у спеціалізованих магазинах, де продавець може показати документ, що свідчить про якість продукту.

image

image

Фото Андрія Максюти

Переглядiв: 1465