У Кіровограді на території майбутнього кладовища невідомі розкопують радіоактивні відходи заради металу? (ФОТО)

13.07.2017 08:37
image

У обласному центрі в районі Аджамського шосе група невідомих розпочала незаконні земляні роботи заради пошуку металу. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив начальник міської спецінспекції Андрій Максюта, інформує DOZOR.

«В межах міста на місці, де виділена ділянка під нове кладовище, проводяться незаконні розкопки. Екскаватором викопують метал. Розрили фактично котлован.  Є підозра, що це розкопують саме ті виробничі небезпечні відходи, які поховані в тому місці, і які потрібно було накривати саркофагом. Вчора звідти виїхав завантажений металом МАН. Була поліція вчора, але поїхала ні з чим. Роботи тривають», - повідомив Маскюта.
«Вони працюють там і зараз. Приїхав екскаватор і там вже така яма, що його не видно. Все заради металу.  Вчора була поліція, люди, які робили роботи, показали незрозумілі папери з Бережинки.  Там ще у 90-х роках були захоронені відходи радіоактивні з промислових підприємств. Наразі на місці події працює спецінспекція та міська дружина. Чекаємо на поліцію», - зазначив у коментарі сайту DOZOR чиновник.
image
image

Фото Андрія Максюти

Переглядiв: 2841