У Кіровограді нагородили кращих медсестер

13.06.2018 10:06

В обласному центрі в академічному українському музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького нагородили медсестер до Дня медпрацівника сьогодні, 13 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, медичних працівників привітали представники обласної та міської влади.

"Мені надзвичайно приємно вітати вас із цією великою подією. Вітаю зі святом, добра вам, здоров’я, щастя і здійснення усіх мрій. Ви охороняєте життя людини, вам за це також велика подяка. Це поклик душі, адже не кожна людина може бути медиком. Ми робили, робимо і будемо робити все, щоб реалізувати ваші амбітні плани", - привітав медпрацівників міський голова Андрій Райкович.

Тож грамотами нагородили працівників Центральної міської лікарні, обласної лікарні, обласного онкологічного диспансера, пологового будинку № 1, обласного госпіталю для ветеранів війни, дитячої обласної лікарні, обласного кардіологічного диспансера, Центру первинної медико-санітарної допомоги № 2, зокрема, Оксану Кабанчук, Олену Смирнову, Олексія Чалого, Наталю Бойченко, Людмилу Стельмухову та Сергія Баранова.

"Я приємно вражена організацією цих урочистостей, не пам’ятаю, коли востаннє була на таких заходах. Дуже приємно, що нас, лікарів, згадують та вітають. Я працюю 27 років у сфері медицини завідувачем та сімейним лікарем. Коли в мене запитують, чому саме я обрала цю професію,то згадую задоволені обличчя своїх здорових пацієнтів, мабуть, це мене і розчулює як людину, і надихає на плідну роботу",  - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR завідувач поліклінічного відділення Олександрівської центральної районної лікарні Тетяна Крива.

Також грамоти вручили медпрацівникам лікарень Маловисківського, Олександрійського, Світловодського, Онуфріївського районів,  Людмилу Смуток, Тетяну Сухомлин, Володимира Тиновця та Віру Стеблину.

Для гостей заходу зі святковою програмою виступили артисти обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького.

Крім того, голова обласної організації профспілки охорони здоров’я України Лариса Козлова нагородила грудним знаком Федерації Профспілок України "Профспілкова звитяга" голову первинної профспілкової організації обласної лікарні Анатолія Харченка, голову первинної профспілкової організації обласного онкологічного диспансеру Світлану Жиленко та голову Олександрійської міської організації Профспілки працівників охорони здоров’я України Геннадія Шкроба.

"На таких заходах я вперше. Мене нагородили подякою, і я дуже вдячна за це. Концертна програма яскрава та захоплююча. За час, який минув з початку навчання та перших років праці, я зрозуміла, що можу працювати тільки з новонародженими і це моє покликання. Адже наскільки показує мій досвід роботи, не кожен може працювати з малятами. Сподіваюся, що на цьому мої можливості не закінчаться і я буду розвиватися далі", - розповіла завідувач  відділенням реанімації та інтенсивної терапії новонароджених перинатального центру Катерина Пизіна.

Переглядiв: 815