У Кіровограді нагородили кращих поліцейських за службові та спортивні досягнення (ФОТОФАКТ)

12.07.2017 12:44
image

У Кіровограді під час наради відбулося нагородження поліцейських області за службові та спортивні досягнення сьогодні, 12 липня. Про це сайту DOZOR повідомили  у поліції області.

Зокрема, начальник поліції області Сергій Кондрашенко передав Почесні грамоти, Грамоти та Подяки МВС України розшуковцям, працівникам управління превентивної діяльності і тренінгового центру.

Відомчі заохочення отримали поліцейські, роботу яких відзначив особисто Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Серед них працівники управління карного розшуку Нацполіції області, яким вдалося попередити замовне вбивство, та інспектори роти поліції особливого призначення ГУНП в області, що несли службу із забезпечення публічної безпеки у місті Київ та під час патрулювання виявили і вилучили в двох громадян пістолет та наркотичні засоби.

Крім цього нагороду вручили Ользі Гусак – старшому інспектору тренінгового центру, судді національної категорії з панкратіону. Поліцейська представляла Кіровоградщину, виступивши головним суддею на змаганнях із панкратіону на «Кубок Міністра внутрішніх справ України-2017».

image
image
image
Переглядiв: 1264