У Кіровограді нагородили найактивніші громадські організації (ФОТО)

02.02.2019 12:37
image

В обласному центрі нагородили громадські організації та активістів у рамках ініціативи "У фокусі добра" від "Суспільного Кіровоградщини"  вчора, 1 лютого. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, визначили 16 номінантів, з яких семеро переможців. Це активісти та громадські організації, які протягом року приходили на радіо та телеефіри, доносили свою думку та ідеї щодо покращення нашого міста та області.

"У нас було дуже багато громадських організацій та активістів, тож виникла ідея об'єднати їх якимось одним гаслом.  Ми придумали собі відзнаку "У фокусі добра". Ми запросили активістів у підсумкові ефіри і в програму  "Радіомайдан".  Слухачі і глядачі мали можливість познайомитися з ними ще раз і зрозуміти,  за що ми людей представили до нашої відзнаки", - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR продюсер лінійний Наталя Потєєва. 

"Громадським діячем року" став ініціатор та організатор Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків "Щаслива родина - квітуча Україна" Микола Цуканов, а "Громадською діячкою року" - голова громадської організації "Озеленення Кропивницький" Надія Паливода.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

У номінації "Молодіжна ініціатива року" переміг проект громадської організації "Перспектива молоді" - "Екопатруль".

"Сьогодні для нас важливий день, "Екопатруль" визнано молодіжною ініціативою року. Для нас це чергове підтвердження доцільності нашої праці. Дякуємо філії "Суспільного"  за завжди відкриті двері для наших ініціатив. Рухаємось далі!" - поділився враженнями голова громадської організації  "Перспективи молоді" Дмитро Бабак.
image
image
image

У номінації "Гуманітарна місія року" переміг засновник притулку "Дім Милосердя" Володимир Лебєдєв, а в номінації "Відкриття року. Культура. Історія. Традиції" - співзасновниці проекту "Бабка Єлька" Світлана Буланова, Вікторія Семененко та Інна Тільнова. 

Також у номінації "Платформа року для розвитку" перемогла громадська організація "Університет третього віку Натхнення", у номінації "Історія об'єднання року" - культурно-освітній центр "Толока".  

image
image
image
image
Переглядiв: 2526