У Кіровограді нагородили переможців конкурсу «Дитина року» (ФОТО)

29.05.2019 08:41
image

В обласному центрі на площі перед міськрадою нагородили переможців щорічного міського конкурсу «Дитина року» сьогодні, 29 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, диплом в номінації «За досягнення в навчанні» отримали учень гімназії нових технологій навчання Єгор Шаповалов та Назар Кузьменко. У номінації «За науково-технічні досягнення» нагородили учня Кіровоградського колегіуму Дмитра Карауша.

Диплом конкурсу у номінації «За розвиток дитячого громадського руху» отримав депутат міського парламенту дітей Максим Козиний. Також «За особисту мужність» нагородили учня загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Сергія Розового.

image
image
image
image
image

Крім того, «За спортивні досягнення» дипломи отримали вихованка дитячо-юнацької спортивної школи № 3 Марія Куріщенко, вихованець дитячо-юнацької школи № 4 баскетболіст Роман Потєєв та учень НВК «Кіровоградський колегіум» майстер спорту України зі спортивного більярду Нікіта Гоменюк.

«За творчі досягнення» нагородили ученицю музичної школи № 2 Вероніку Габелко та ученицю навчально-виховного об’єднання  «Мрія» Бажену Онолову.

image
image
«Вже років 5-6 я займаюся музикою: граю на фортепіано та бандурі. Я брала участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах, тому в мене є багато дипломів. Мій класний керівник вирішила зібрати їх та подати на конкурс, за що я їй дуже вдячна. Для мене ця нагорода значить те, що наша держава сприймає дітей, як поважних громадян України та піклується про нас. Я дуже пишаюся тим, що я стала переможцем у номінації та не збираюся зупинятися на досягнутому», - поділилася враженнями 13-річна вихованка навчально-виховного об’єднання «Мрія» Бажена Онолова.
image

 

image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2347