У Кіровограді нагородили переможців конкурсу відеоробіт «Стоп, булінг» (ФОТО)

20.02.2019 09:27
image

В обласному центрі нагородили переможців конкурсу відеоробіт «Стоп, булінг» вчора, 19 лютого. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в поліції області.

За інформацією, конкурс проводився з ініціативи відділу ювенальної превенції поліції області та управління освіти міської ради серед учнів навчальних закладів обласного центру.

Його мета – привернення уваги до проблеми булінгу, підвищення рівня обізнаності дітей та дорослих щодо цього негативного явища та його наслідків, а також пропаганда позитивно спрямованої і суспільно корисної творчої діяльності.

11 колективних робіт та одну індивідуальну оцінювали працівники освіти, поліцейські та журналісти було представлено 11 колективних робіт та 1 індивідуальна.

Перемогу у конкурсі здобули учні 9-Б класу КЗ «НВО I-III ступенів «Науковий ліцей», друге місце посіли учні школи № 4, а треті місця розділили між собою учні школи № 2 та учні 8-го класу школи № 6.

Школярі отримали подяки від ГУНП в області. Крім того, заохочення від начальника відділу ювенальної превенції поліції області Сергія Бочарнікова отримала наймолодша учасниця – ученицю 4-го класу КЗ «Завадівська гімназія»Валентина Журавльова яка виявила бажання втілити своє бачення проблеми у малюнку.

За словами поліцейського, у подальшому подібні заходи у співпраці з органами місцевої влади та самоврядування будуть проводитися на території області. 

image
image
Переглядiв: 689