У Кіровограді нагородили переможців конкурсу «#Запобігти насильству» (ФОТО) 

26.12.2018 15:10
image

В обласному центрі нагородили учасників конкурсу зі створення ескізів графіті «#Запобігти насильству» сьогодні, 26 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, під час заходу відзначили і нагородили Євгена Радіонова за зайняте 1 місце у номінації «Буклет» в рамках всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Портрет виконавця очима сучасної молоді».

Також учасників, які перемогли у номінаціях конкурсу «#Запобігти насильству» нагородили дипломами: у номінації «Символ конкурсу» Аліну Леонтьєву, «Актуальність» - Аліну Бурлакову, «Захист» - Поліну Мостику, «Ідея»  - Валерію Куницьку і Павла Янкового – «Сила не для насилля».

Крім того, учасникам, які не перемогли у номінаціях, вручили подяки, зокрема, Дар'ї Прокопчук, Вікторії Астаф'євій, Ангеліні Гончарук та Миколі Чумаченко.

image
image
image
image
image

«Я взяла участь у конкурсі, тому що хотіла своїм малюнком передати людям те, що насильство – це погано. Зображала гендерну рівність і все, що з цим пов’язано. Моєю метою також було розкрити проблему булінгу через цей малюнок і гадаю, що мені це вдалося зробити», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR учасниця конкурсу Вікторія Астаф’єва.

Наприкінці заходу всі діти отримали солодощі та нагороди.

image
image
image
image
Переглядiв: 1202