У Кіровограді нагородили переможця обласної премії імені Паученка (ФОТО)

21.03.2019 10:38
image

В обласному центрі в музеї Осмьоркіна нагородили переможця обласної пpемії у галузі аpхітектуpи, геpальдики та вексикології і декоpативно-пpикладного мистецтва імені Якова Паученка сьогодні, 21 березня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, конкуpсна комісія обрала лауpеата лише в одній номінації.

«З майстринями ми вже мали можливість представляти Кіровоградщину на всеукраїнських виставках, їхні роботи мають успіх не тільки в нашій області. Мені приємно всіх тут бачити. Я хочу привітати перш за все переможців, а творчій інтелігенції побажати наснаги, здоров’я і успіхів у ваших справах», - привітала всіх заступник голови ОДА Світлана Лобанова.

Подяку від облради та облдержадміністрації отримала майстер писанкарства Тетяна Стороженко, а лауреатом у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» стала Людмила Кривенко.

«У мене багато грамот та дипломів по всій Україні, а ось таку вагому нагороду я отримала вперше. Мені дуже приємно, вона отримана там, де я працюю та живу вже 50 років. Саме у цій галузі я працюю десять років і у 2009 році була моя перша виставка. На сьогодні в мене вже більше 200 робіт, які розійшлися по всій землі. Я зараз беру участь у міжнародних виставках у Франції, Італії, Німеччині та Голландії. Всі мої роботи для мене улюблені, тому що я не роблю їх на замовлення, а тільки те, що душа побажає», - поділилася враженнями майстер декоративно-прикладного мистецтва Людмила Кривенко.

Нагадаємо, у Кіровограді визначили лауреата обласної премії у галузі архітектури, геральдики та вексилології і декоративно-прикладного мистецтва імені імені Якова Паученка.

image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 921