У Кіровограді нагородили півсотні працівників соціальної сфери (ФОТО) 

01.11.2018 10:51
image

В обласному центрі в приміщенні облдержадміністрації нагородили і привітали півсотні працівників соціальної сфери з професійним святом сьогодні,  1 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR

Так, подяками і грамотами облдержадміністрації та облради нагородили, зокрема, заступника директора обласного відділення фонду соцзахисту інвалідів Марію Бідну, начальника служби у справах дітей Наталю Чернявську, виконуючу обов’язки директора обласного центру зайнятості Лілію Колесник та головному державному інспектору відділу з питань експертизи умов праці управління Держпраці області Наталю Пащенко.

«Мені приємно вітати вас, адже я з вами працюю вже  близько трьох років. Успіх державної сфери залежить від вас, ви є той місточок, який з'єднує державу із споживачем. Із року в рік йде реформування, і вам додається нелегка робота, але ви і з цим справляєтеся. Я хочу побажати успіхів у роботі, міцного здоров'я, натхнення і витримки», - привітала присутніх заступник голови ОДА Світлана Лобанова.  

Для гостей заходу зі святковим концертом привітали артисти обласного українського музично-драматичного театру ім.  М. Л. Кропивницького. 

«Кожного року проходять урочистості до Дня працівника соціальної сфери саме тут. Нагородження у цій залі завжди урочисте, можливо, для когось це навіть за честь побувати тут і почути слова привітання. Я вже 23 роки працюю в департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації і кожного разу мені приємно приймати вітання від керівництва. Особливо сподобалися яскраві та емоційні виступи талановитих солістів нашого театру», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR головний спеціаліст відділу соцдопомоги, грошових виплат та компенсаній департаменту соціального захисту населення ОДА Надія Гуртова.
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1668