У Кіровограді нагородили працівників комунальних підприємств ЖКГ (ФОТО)

13.03.2019 11:56
image

В обласному центрі нагородили працівників комунальних підприємств ЖКГ сьогодні, 13 березня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, дві колони працівників у супроводі технічно-прибирального авто «Глобус» пройшли святковою ходою від готелю «Європа» та провулку Василівського до площі перед міською радою. На площі ходу комунальників зустрів міський професійний духовний оркестр та розпочалися урочистості.

image
image
image
image
image
image
image
Під час заходу 23 працівникам вручили подяки облдержадміністрації та міськради, почесні грамоти і грамоти міськради та виконкому, зокрема, головному інженеру комунального підприємства «Теплоенергетик» Валерію Челядінову, диспетчеру сектору оперативного реагування «Аварійно-диспетчерської служби» Юлії Шитрі, начальнику «Житлово-експлуатаційної організації № 2» Любові Марченко та водію комунального підприємства «Універсал 2005» Роману Тарасюку.

Крім того, іменний годинник від мера отримали директор «Аварійно-диспетчерської служби» Анатолій Крисенко, двірники житлово-експлуатаційних організацій Лариса Коннова, Наталія Попова, Катерина Семененко та Раїса Ясинська.

image
image
image
image
image
image
image
«Я працюю вже два роки і мені подобається те, чим я займаюся. Мої старання допомагають покращувати місто. Дуже приємно, що мене відзначили та вручили подяку. Вперше мене привітали і я цим задоволена», - поділилася враженнями озеленювач комунального підприємства «Благоустрій» Ірина Цюпа.

На завершення заходу  всі комунальники міста отримали смаколики. 

 

Переглядiв: 1226