У Кіровограді найняті робітники вигорнули гору снігу під магазин АТОвця (ФОТО)

30.01.2019 15:53
image

В обласному центрі АТОвець і ще декілька працівників скаржаться, що на ринку «Європейський»  робітники, яких наймає адміністрація, вигорнули сніг біля їхніх магазинів.  Підприємцям виписують штрафи за неприбраний сніг. Про це медіапорталу DOZOR повідомив АТОвець Алі Шоєв.

«Я біля свого магазину прибираю сам, вчора було все нормально. А сьогодні нагорнули снігу замість того, щоб розчищати територію ринку. Я звертався до адміністрації, але вони сказали, що трактор розчищав тротуар від снігу і викинув сніг ненароком. Мені обіцяли, що прибиратимуть сьогодні, але наразі реакції ніякої», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR Алі Шоєв.

За словами приватного підприємця, камери відеоспостереження зафіксували, як трактор навмисно згорнув сніг до трьох магазинів ринку. Як з’ясувалося, після перевірки спецінспекцією ринку декілька днів тому адміністрації сказали прибрати сніг із тротуарної частини.

«Надходили скарги, що біля ринку неможливо пройти. Ми виїхали на місця. Інспектори продовжили документувати суб’єктів, які не прибирали тротуарну частину з вимогою очищувати її до твердого покриття і вживати заходи щодо своєчасного посипання. В адміністрації ринку мене запевнили, що вночі буде працювати техніка і вивозитиме сніг із місця для паркування. Так сталося, що під час розчищення в деяких місцях сніг висипався на тротуарну частину. Сьогодні ми склали адмінпротокол.  В адміністрації пояснили, що це ненавмисно та обіцяли забезпечити персонал, який буде вручну очищати тротуарну частину», - розповів начальник спецінспекції Андрій Максюта.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до адміністрації ринку.

«До нас приїжджала спецінспекція, яка склала протокол. Наразі сніг прибраний. У нас до 10-ї години вийшли працівники. По технічним причинам була незначна кількість снігу біля деяких магазинів, але все вже почистили до тротуару. Зі свого боку ми все зробили», - розповіли в адміністрації та повідомили, що перетелефонують після уточнення про час вивезення снігу.

image
image
image
Переглядiв: 3179