У Кіровограді нарешті відкрили інсультний центр (ФОТО)

13.09.2017 10:40
image

У Кіровограді відбулося  відкриття неврологічного відділення гострої судинної патології КЗ Кіровоградська міська лікарня швидкої медичної допомоги” сьогодні, 13 вересня. Про це повідомляє DOZOR. 

За інформацією,  на ремонт даного відділення та закупівлю медичного обладнання витратили близько 8 мільйонів гривень. Медичний заклад такого рівня і можливостей наразі є єдиним в області.

«Відкриття цього закладу – це свято не тільки для нас, медиків, а й для жителів нашого міста та області. Завдяки найсучаснішому обладнанню ми зможемо проводити якісну, повноцінну діагностику, а потім вже проводити необхідне лікування. Маю сподівання, що завдяки цьому центру смертність від гострих судинних хвороб у нас зменшиться», - зазначив головний лікар закладу Валерій Скороход.

Так, під час екскурсії на першому поверсі журналістам показали палати інтенсивної терапії. Загалом передбачено 26 ліжок для важких хворих. На другому поверсі  розміщені звичайні палати для пацієнтів закладу.

«Відділення на сьогоднішній день забезпечено медичними працівниками в повній мірі. Тут буде працювати 15 лікарів, з яких 5 - анестезіологи, лікарі-невропатологи перевелися сюди з лікарні швидкої допомоги, центральної міської лікарні. З 19 вересня це відділення вже буде приймати пацієнтів. Розроблений відповідний наказ, згідно з яким затверджується маршрут та порядок госпіталізації пацієнтів до цього відділення», - розповіла начальник міського управління охорони здоров’я Оксана Макарук.

Також між управлінням охорони здоров’я та виконавчого директора ТОВ «МРТ-еліт» була укладена угода про соціальне партнерство, згідно з якою пільгові категорії населення, зокрема, учасники та ветерани АТО, ветерани Другої світової війни, чорнобильці тощо отримуватимуть медичні послуги та діагностику на пільгових умовах. 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2623