У Кіровограді не вистачає майже сотні патрульних

12.06.2017 08:35
image

У обласному центрі оголосили набір до патрульної поліції сьогодні, 12 червня. Про це під час брифінгу повідомив начальник міського управління патрульної поліції міста Антон Цюцюра, інформує DOZOR.  

За інформацією, наразі залишаються вакантними 94 посади поліцейських.

«Ми плануємо набрати 94 кандидатів на посаду інспектора патрульної поліції. Робота – динамічна, цікава, але часом – не легка, про це також слід пам’ятати. Головне – мати бажання допомагати людям. Ті ж, хто успішно пройде конкурсний відбір, вийдуть на вулиці до кінця жовтня», - наголосив Антон Цюцюра.

Так, щоб потрапити до лав поліцейських, кандидат повинен подати анкету не пізніше, ніж до 1 липня, пройти перевірку загального рівня знань та фізичної витримки (біг на 100 і 1000 метрів, підтягування для чоловіків та віджимання для жінок), пройти медогляд та ряд спеціальних тестів. Після цього майбутнього кандидата чекає співбесіда, теоретичне та практичне навчання, а після складання іспиту відповідальна та перспективна робота.

Для складання анкети кандидат повинен мати при собі паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення водія, або ж бажання його отримати до закінчення етапу навчання. Приймальна комісія працюватиме з 12 червня до 1 липня з 9:00 до 18:00, крім вихідних та святкових днів за адресою: вул. Юрія Бутусова, 22Б.

Заповнити анкету можна на сайті Департаменту патрульної поліції . Довідкову інформацію можна отримати за телефоном 044 390 65 00.

Переглядiв: 949