У Кіровограді невідомі викрали статую Діви Марії (ФОТО)

06.09.2017 12:55
image

У обласному центрі на вулиці Яновського, 153, біля житлового будинку невідомі викрали статую Діви Марії, яку встановили місцеві жителі. Про це повідомляє DOZOR.

За словами місцевої жительки, гроші на встановлення виділила одна з родин, яка проживає у 5-поверховому будинку за цією адресою. Крім статуї, вдалося встановити  ще й кілька зручних лавок та перетворити пустир на місце для відпочинку. Жителька багатоповерхівки зазначає, що на цьому місці часто відпочивали літні люди та матусі з дітьми, але наприкінці минулого місяця виявили порожній постамент, де стояв монумент, та відсутність лавок.

«Статуетка Діви Марії зникла кілька днів тому. Взагалі це місце було дуже благодатним для людей. Віруючі часто приходили сюди, молилися. Я кажу не лише за мешканців кількох будинків. Часто навіть перехожі та водії автомобілів тут зупинялися, щоб відпочити на лавках, помолитися, подумати. Через кілька днів я йшов повз це місце і помітив, що зникла не тільки статуетка, а ще й православний хрест, огорожа та написи, які були вироблені з металу. Очевидно, що працювали несвідомі люди чи металісти чи просто вандали, не знаю. Але річ у тому, що ці об’єкти нікому не заважали. Їх встановив один чоловік задля людей, просто так. На жаль, він вже помер і у нього немає правонаступників, які б за цим місцем слідкували. Але люди зараз дуже обурені», - повідомив у коментарі сайту DOZOR місцевий житель Сергій Канаєв.
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2110