У Кіровограді невідомий пограбував і травмував жінку

10.06.2018 08:20

В обласному центрі в мікрорайоні Новомиколаївка невідомий зловмисник пограбував жінку. Про це потерпіла Ірина Рахматова повідомила у коментарі медіапорталу DOZOR.

«Чоловік напав біля будинку на вулиці Добровольського вранці, коли я йшла на роботу. Дуже сильно штовхнув мене у спину та зірвав ланцюжок на шиї.  Прикмети зловмисника, одяг запам'ятала. Також подала заяву до поліції. Нападник був одягнений у футболку білого кольору в дрібний якийсь малюнок, темні шорти вище колін, бейсболку темного кольору і шльопанці. Зріст приблизно 178-180 сантиметрів, на вигляд йому десь до 40 років», - повідомила потерпіла.

За словами жінки, через сильний поштовх у спину вона впала та розбила коліна. Через це потерпілій довелося звернутися до травмпункту, де їй знезаразили рани. Наразі жінка приймає знеболюючі препарати та скаржиться на біль в нозі.

У поліції факт пограбування підтвердили. 

«Факт пограбування мав місце. У жінки смикнули з шиї золотий ланцюжок. Інформацію за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 186 ККУ «Грабіж»», - повідомили у поліції області.

 

Переглядiв: 4106