У Кіровограді "обчистили" понад 10 будинків

05.03.2018 10:31
image

В обласному центрі затримали 38-річного зловмисника, який обікрав  щонайменше 10 будинків. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

У поліцію з заявами про крадіжки звернулися жителі міста.  Поліцейські встановили, що до вчинення кримінальних правопорушень причетний неодноразово судимий за майнові злочини житель області. Аби отримати «легких грошей», чоловік вирішив знову стати на злочинний шлях. «Домушник» придивлявся до осель, вистежував господарів та, дочекавшись їх відсутності, «йшов на справу».

Крадіжки скоював переважно вночі. Шляхом пошкодження пластикового вікна, потрапляв всередину помешкань. Здобиччю крадія ставали цінні речі, зокрема побутова техніка, золоті вироби, гроші. Викрадене яоловік одразу ж продавав.

«Зловмисником виявився 38-річний житель Знам’янки. Чоловік приїжджав до обласного центру спеціально для вчинення злочинів. Стосовно викритої особи розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Частину речових доказів правоохоронці вилучили», - повідомив т.в.о. начальника міського відділу поліції Дмитро Кравченко.

Злодію, який вже має судимості за скоєння крадіжок, загрожує до 6 років позбавлення волі.

Переглядiв: 1832