У Кіровограді обікрали дві квартири на одній вулиці

10.03.2018 09:22

В обласному центрі невідомі обікрали дві квартири в багатоповерхівках на вулиці Євгена Тельнова. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

За інформацією, двоє жінок зайшли до квартири пенсіонерки та у момент, коли жінка відволіклася, викрали з помешкання тисячу доларів та 3000 гривень. Схожа ситуація сталася у будинку по цій же вулиці згодом. Двоє жінок постукали до квартири бабусі та попросили води. У той час, коли старенька пішла до кухні, жінки знайшли схованку та викрали 10 тисяч гривень. Наразі осіб, які причетні до злочинів, розшукують. У зв’язку з частими випадками крадіжок правоохоронці просять містян бути обережними з незнайомими людьми.
«Ніколи не відчиняйте двері незнайомим особам. Якщо візитери представляються працівниками комунальної служби чи соціальними працівниками, перевірте посвідчення, запишіть номери посвідчень та прізвище, передзвоніть диспетчеру чи в соціальну установу, щоб з’ясувати, чи працюють там такі і чи направляли їх на вашу адресу. Якщо вже відчинили двері, не впускайте нікого до квартири чи будинку, спілкуватися слід на порозі. У жодному разі не показуйте, де зберігаєте гроші. Якщо ви стали жертвою шахрайства чи крадіжки, негайно повідомте про це поліцію. Якнайточніше опишіть правоохоронцям прикмети злодіїв чи шахраїв», - радять правоохоронці.
Переглядiв: 1194