У Кіровограді обікрали магазин на кількадесят тисяч

05.01.2018 09:18
image

В обласному центрі правоохоронці затримали 38-річного чоловіка, який обікрав магазин майже на 90 тисяч гривень. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

За інформацією, до поліції звернувся директор магазину з продажу дверей. Чоловік повідомив про крадіжку грошових коштів із приміщення та деяких речей.

На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що в магазині встановлена камера внутрішнього спостереження, яка зафіксувала момент крадіжки. Однак оперативникам довелося докласти максимум зусиль для встановлення особи крадія, так як обличчя зловмисник прикрив шарфом. 38-річного  кіровоградця викрили за місцем його проживання.

Крадій зізнався у вчиненому та добровільно віддав речові докази кримінального правопорушення – 2 мобільні телефони, які знаходилися за місцем проживання.

У ході слідства було встановлено, що пізно ввечері зловмисник пошкодив пластикове вікно магазину та проник всередину. Привласнивши три мобільні телефони, реєстратор та грошові кошти у сумі близько 70 тисяч гривень та 700 доларів , які зберігалися у сейфі, крадій втік.

«Стосовно викритої особи розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри та обрання міри запобіжного заходу», - повідомив начальник міського відділу поліції Дмитро Авдієнко. 

Зловмиснику загрожує тюремний строк від трьох до шести років.

Переглядiв: 1801