У Кіровограді обікрали понад 10 будинків

23.03.2018 10:49
image

В обласному центрі правоохоронці затримали 38-річного чоловіка, який обікрав 15 будинків. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

 Так, крадій «працював» у нічний час. Зловмисник заздалегідь перевіряв, щоб господарів не було вдома, ставив спеціальні мітки. Проникав до помешкань та забирав забирав побутову та комп’ютерну техніку, електроінструменти, а також вироби із золота та срібла. Частину крадених речей злодій залишав собі, зокрема одяг, а решту – продавав невідомим особам. Виручені кошти витрачав на власні потреби та наркотики.

«Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники карного розшуку встановили особу зловмисника та його місцезнаходження. Чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Під час огляду тимчасового місця проживання злодія було виявлено та вилучено частину речових доказів», - повідомив начальник міського відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Підозрюваному загрожує  тюремній строк терміном до 6 років.

 

image
Переглядiв: 1128