У Кіровограді обиратимуть головного лікаря дитячої обласної лікарні

09.12.2018 13:17
image

У Кіровограді проведуть конкурс на посаду головного лікаря дитячої обласної лікарні. Відповідне розпорядження голови обласної ради опубліковане на сайті облради, інформує медіапортал DOZOR.

Згідно з розпорядженням, планується оголосити конкурс щодо формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника Кіровоградської дитячої обласної лікарні. До складу конкурсної комісії увійдуть по двоє представників виконавчого органу управління власника закладу охорони здоров’я по одній особі від Кіровоградської обласної ради та Кіровоградської  обласної державної адміністрації, представники трудового колективу Кіровоградської дитячої обласної лікарні та Громадської ради при Кіровоградській обласній державній адміністрації.

Як пояснив у коментарі медіапорталу DOZOR керівник департаменту охорони здоров'я ОДА Олег Рибальченко, причиною проведення конкурсу стало завершення терміну дії договору у теперішнього керівника лікарні - Василя Хорощака. 

"Обласна рада має оголосити конкурс на вакантну посаду в зв'язку з припиненням контракту діючого головного лікаря. Потім будуть збирати представників комісії, а далі - проведуть відбір претендентів. Це стандартна процедура", - пояснив посадовець.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до Кіровоградської обласної ради протягом 15 днів із моменту оприлюднення оголошення (до 21 грудня 2018 року) за адресою: 25022, вул. Героїв Майдану, 1 (ІІ поверх, каб. № 205, у робочі дні з 09.00 до 18.00, у п’ятницю з 9.00 до 17.00). Номер телефону для довідок: (0522) 30-15-86.

Переглядiв: 1388