У Кіровограді обрали кращого сімейного лікаря (ФОТО)

07.06.2019 14:47
image

В обласному центрі в театрі імені Кропивницького відбувся конкурс профмайстерності «Сімейний лікар року» сьогодні, 7 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, у конкурсі взяли участь лікарі КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Сергій Баранов та Іванна Струєва, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» Наталія Бурдильна та Ірина Олєнич, КНП «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини» Вадим Голованов

Спочатку для учасників заходу влаштували інтелектуальний конкурс. Потім вони показували свої навички, зокрема, демонстрували серцево-легеневу реанімацію, робили діагностику та електрокардіографію. Крім того, кожен мав змогу показати свій талант у творчому конкурсі.

image
image
image
image
«Я ще з дитинства мріяла стати лікарем. Вже вісім років працюю і найголовнішим для мене залишається здоров’я моїх пацієнтів. Я вирішила, що потрібно взяти участь у цьому конкурсі, щоб підвищити свою самооцінку. Підготовка до конкурсу була, мабуть, більш моральною, щоб не хвилюватися. Для мене у завданнях не було нічого складного. Так склалося, що у творчому конкурсі моя група підтримки співала для мене пісню «Україна» Ірини Федишин. Можливо, хоч ця пісня розважила трохи глядачів», - поділилася враженнями лікар центру первинної медико-санітарної допомоги № 2 Іванна Струєва.

За результатами конкурсу перемогу виборов лікар КНП «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини» Вадим Голованов, друге місце посіла лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» Наталія Бурдильна, а третє – лікар центру первинної медико-санітарної допомоги № 2 Іванна Струєва.

Переможець отримав винагороду у розмірі 3 тисячі гривень. Всі інші учасники отримали цінні подарунки.

image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 10828