У Кіровограді обрали «Міс Льотної академії 2018» (ФОТО)

08.11.2018 08:20
image

В обласному центрі в БК «Авіатор» студентки змагалися у конкурсі «Міс Льотної академії 2018» вчора, 7 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, у конкурсі взяли участь 11 найгарніших студенток з усіх факультетів льотної академії, зокрема, пілоти, рятувальники і диспетчери. Дівчата чотири рази виходили на сцену, демонструючи форму льотної академії, вечірню сукню і купальники. Особливістю конкурсу став останній вихід студенток, під час якого вони у якості моделей презентували колекцію магазину «Julie», зокрема, сумки і рюкзаки.

«Цей конкурс не проводився вже чотири роки і я вирішила запропонувати все ж провести його цьогоріч. Ми оцінювали учасниць за декількома критеріями, зокрема, як вони себе представляли, взаємодіяли з публікою.. Крім дефіле, учасниці демонстрували свої знання, відповідаючи на запитання, пов’язані з їхньою професією», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR організатор заходу Аліна Лебьодкіна.
image
image
image
image
image
image

У перервах між виходами учасниць для глядачів виступали  курсанти льотної академії, оркестр, рок-гурт «FA», хореографічний ансамбль «Метелиця», модельні агентства «Mix models» та «Style Models».

У конкурсі переможницею стала студентка 3-го курсу Анна Дейнерштейн, а за результатами інтернет-голосування 5-курсниця Євгенія Шестіна. Всі дівчата отримали подарунки, зокрема косметику, сертифікати від тату-салонів і салонів краси. 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 4797