У Кіровограді обрали найгарнішу дівчину міста (ФОТОРЕПОРТАЖ)

29.03.2019 09:25
image

У обласному центрі у залі філармонії відбувся конкурс краси «Міс Кропивницький – 2019» ввечері 28 березня.  Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, у конкурсі взяли участь 18 найвродливіших дівчат віком від 16 до 23 років. Під час фінального етапу конкурсу дівчата виходили на сцену філармонії шість разів, взявши участь у показах. За словами організатора конкурсу – директора модельної агенції «Стиль Моделс» Вікторії Янішевської, відбір дівчат для участі у заході був досить жорстким. Підготовка конкурсанток зайняла три місяці.

«Підготовка була довготривала, оскільки ми співпрацюємо під егідою нацкомітету конкурсу «Міс Україна». Ми проводили три кастинги. Принцип відбору був не лише у тому, щоб дівчата відповідали модельній зовнішності, зросту, а й високому рівню інтелекту, щоб дівчата мали різнопланові вподобання та мали успіхи в тій чи іншій сфері. Представникам національного комітету, які брали участь у відборах, дуже сподобалися наші дівчата, навіть порівняно із столичними, наші дуже цілеспрямовані», - розповіла Янішевська.

Під час конкурсів красуні кілька разів виходили на сцену. Під час презентаційного конкурсу про дівчат розповідала ведуча. Далі дівчата двічі виходили у спортивних та пляжних брендових купальниках колекції «Весна-літо 2019». Під час третього дефіле конкурсантки вийшли у фірмових футболках та стильних джинсах.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Також в рамках конкурсу учасниці демонстрували нову колекцію шкіри та хутра. А останнім виходом було дефіле у романтичних та вишуканих вечірніх сукнях.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
«Я давно хотіла взяти участь у цьому конкурсі, але дуже юний вік не дозволяв. У мене є досвід у модельній сфері, оскільки вже сім років ходжу до модельної агенції і мені це подобається. Серед моїх хобі також і малювання. Для мене важливо бути частиною цього конкурсу і це великий досвід для мене. У майбутньому я надалі планую залишатися у цій сфері та отримати у ній успіху», - говорить учасниця конкурсу, учениця школи-ліцею «Вікторія – П» Юлія Якушева.

Відтак члени журі оголосили результати конкурсу після останнього виходу учасниць. Другою віце-міс конкурсу стала Марина Чебан, звання першої віце-міс здобула Анна Дейнерштейн. Спеціальний приз конкурсу "Міс Подіум Кропивницький 2019" отримала Аліна Лебьодкіна. Перемогу та титул «Міс Кропивницький 2019» отримала 16-річна  Діана Козир.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
«Мені 16 років, і я вже студентка. Раніше ніколи не брала участі у таких конкурсах, це мій перший досвід. У якийсь момент мені стало цікаво себе спробувати у якості учасниці конкурсу краси, мене запросили і моє бажання здійснилось. Підготовка до конкурсу для мене була нескладною, оскільки раніше я навчалася в модельній агенції. Я думаю, що перемога важлива і, звичайно ж, хотілося б пов’язати своє життя з моделінгом, якщо це вийде, я буду рада», - поділилася з медіапорталом DOZOR переможниця конкурсу.

Усі учасниці отримали подарунки від спонсорів заходу. Володарка найголовнішої корони Діана Козир отримає змогу взяти участь у національному конкурсі «Міс Україна 2019».

image

Зліва - друга віце-міс конкурсу Марина Чебан

image

Зліва - вододарка титулу "Перша віце-міс Кропивницький 2019" Анна Дейнерштейн

image

"Міс Кропивницький 2019" Діана Козир

Переглядiв: 5981