У Кіровограді оголосили тендер на реконструкцію даху центру реабілітації дітей

14.04.2019 10:40

В обласному центрі на реконструкцію даху будівлі КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» виділили 5 764 912 80 гривень. Відповідний тендер, оголошений управлінням капітального будівництва ОДА, розміщений у системі Prozorro, інформує медіапортал DOZOR.

За умовами тендеру, проводитимуться демонтажні роботи, зокрема, розбирання покриття покрівель з рулонних матеріалів та бетонної стяжки, цегляних стін існуючих корінників та оцинкованого парапету, демонтаж та виготовлення металевих опор слабкострумних комунікацій та фарбування металевих поґрунтованих поверхонь.

Під час монтажних робіт працівники займатимуться муруванням зовнішніх простих стін з керамічної та силікатної цегли, виготовлятимуть та встановлюватимуть діагональних крокв та встановлюватимуть елементи каркаса.  Також встановлюватимуть вентиляцію.

Пропозиції на тендер подали ТОВ «РБК ІНТЕРРЕСУРСИ» та ТОВ «Монтажні системи». Замовник обрав ТОВ «РБК ІНТЕРРЕСУРСИ», яке запропонувало виконання робіт за 5 763 837,97 гривень.  Наразі підприємство очікує рішення щодо укладання договору з управління капітального будівництва.

 

Переглядiв: 508