У Кіровограді оголосили збір коштів для порятунку заслуженого артиста України

11.03.2019 13:05

В обласному центрі заслужений артист України Юрій Жеребцов потребує термінової допомоги у боротьбі з хворобою. Про це у Фейсбуці повідомила директор худмузею Тетяна Ткаченко-Суханова, інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією, за останні три роки актор переніс два інфаркти, а важка форма діабету ускладнилася трофічними виразками. До директора музею з листом звернулася дружина Юрія Жеребцова Людмила Філюкова.

«Я у розпачі, це дуже страшно, коли нічим не можеш допомогти близькій людині. Юра просто лежить, мовчить і чекає смерті, як визволення. Я його навіть в поліклініку не можу відвести, там черги і підійматися поверхами він не зможе. Лікар додому часто не приїде, та і що він вдома зможе зробити?», - повідомила дружина актора.

Людмила Філюкова каже, що зараз її чоловік потребує допомоги кардіологів. Юрій Жеребцов потребує планового лікування. 

«Він змушений постійно приймати дорогі медичні препарати, лікуватися в стаціонарі до п’яти – шести разів на рік. До останнього сім’я справлялася самотужки, але всі ресурси вже вичерпані. Близько двох місяців Юрій майже не встає з ліжка, лікування вдома результатів не дає, а лягти в стаціонар немає матеріальних можливостей», - пише Тетяна Ткаченко – Суханова.

Бажаючі можуть переказати кошти на картку «ПриватБанку»: 4731 2191 1467 4892 – Жеребцов Юрій Олександрович. 

  

Переглядiв: 1622