У Кіровограді особливих діток вчили виготовляти «веселі карамелі» (ФОТО)

02.06.2017 12:08
image

Для дітей Центру соціально-психологічної реабілітації відбулася соціальна акція:  майстер-клас із виготовлення  цукерок від карамельної майстерні "Веселі карамелі" сьогодні,  2 червня. Про це повідомляє DOZOR.

У майстер-класі взяли участь близько 25 діток молодшого шкільного віку.

"Це діти,  які опинилися у складних життєвих обставинах з сімей,  які потребують допомоги держави,  а також діти, які знаходяться під спостереженням різних органів, сироти, позбавлені батьківського піклування та інші. Сьогоднішній захід -  це продовження святкування Дня захисту дітей.  Деякі з діток приїхали з області, вони  не бачили, як виготовляють карамель. А тут їм показали та розказали дуже багато цікавого і корисного", - говорить головний спеціаліст служби у справах дітей міськради Ігор Горін.
"Ми беремо участь у  соціальних міських заходах не вперше. Сьогодні до нас привели діток, батьки яких не можуть дозволити дитині такий захід,  тому що  участь коштує грошей. Нам приємно провести для них цікавий майстер-клас і порадувати малечу, адже цукерки вони дуже люблять», - говорить керівник карамельної майстерні "Веселі карамелі" Світлана Матусевич.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 3281