У Кіровограді патрульні з кількох областей пройшли «героїчні випробування» (ВІДЕО)

14.06.2017 13:39

У обласному центрі на базі управління патрульної поліції міста відбувся тренінг інспекторів патрульної поліції, у якому взяли участь представники з 8 областей. Про це сайту DOZOR повідомили у відомстві.

За інформацією, у рамках тренінгу 16 копів пройшли посиленні тренування, а також «героїчні випробування», які мають назву «комплекс Мерфі. До них входить серія дуже важких та інтенсивних вправ.

Так, протягом 40 хвилин патрульні мали пробігти 1,6 кілометрів, 100 разів підтягнутися, 200 разів віджатися, 300 разів присісти і на завершення знову пробігти 1,6 кілометрів. Всі учасники тренінгу впоралися з випробуванням.

Довідково:

Тренування "Мерфі" назване на честь лейтенанта ВМС Майкла Мерфі, який був убитий під час військової операції в Афганістані 28 червня 2005 року. Йому було 29 років. Закінчивши Університет штату Пенсільванія в 1998 році, Мерфі відхилив пропозиції вступити до юридичної школи, замість цього вступив до лав ВМС США і став "морським піхотинцем" в липні 2002 року.  Мерфі посмертно нагородили Медаллю Пошани за мужність.  Комплекс вправ «Мерфі» відносять до найскладніших і виснажливіших тренувань, які здатні по-справжньому загартувати тіло і дух.

 

Переглядiв: 1399