У Кіровограді підняли прапор ЄС та України на честь прийняття безвізу (ФОТО)  

11.05.2017 10:18

На флагшткові біля Кіровоградської ОДА та міської ради підняли прапори Європейського союзу та державний прапор, як відзначення прийняття Радою Європейського союзу безвізового режиму для України сьогодні, 11 травня. Про це повідомляє DOZOR.

Прапори піднімали представники молодіжного парламенту Кіровоградської області та молодіжної ради міста.

«Піднімали прапор члени молодіжної ради міста, це представники громадських організації, студентських профкомів, тобто прогресивна молодь міста. Сьогодні піднімають прапори по всій Україні на центральних щоглах. Прапор ЄС тут буде висіти протягом місяця», – розповіла начальник відділу сім’ї та молоді міськради Людмила Дорохіна.

Церемонія підняття прапору біля облдержадміністрації супроводжувалася виступом народного художнього колективу України оркестру духових інструментів «Зміна», який і виконав державний гімн та гімн Європейського союзу.

«Цей день значить дуже багато, я дуже переживала. Знаючи усю цю тяганину, я чекала коли ж. Тому що Європа – це можливість. Можливість для українців побачити щось нове. Європа без нас неповноцінна, тому що наш український колорит має бути всюди. І це сьогодні підтвердили. Залишається тільки поаплодувати і сказати, що Україна здобула цю сходинку і треба рухатися далі», – поділилася враженням депутат молодіжного парламенту Марія Зобенко.

За інформацією, сьогодні Рада Європейського союзу підтримав запровадження безвізового режиму для українців.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1082