У Кіровограді підвищують ціни на вивіз сміття

12.02.2017 11:17

image

Нові тарифи на вивезення сміття в обласному центрі можуть затвердити наступного тижня. Про це повідомляє DOZOR.

Кіровоградське «сміттєвивізне» підприємство «Екостайл» звернулося до міськвиконкому з пропозицією скорегувати тарифи на свої послуги. Питання мають розглянути на засіданні міськвиконкому 14 лютого.

«Корегування тарифів йде згідно постанови Кабміну від 26 липня 2006 року No 1010 “Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів”. 6 лютого до нас звернулося ТОВ “Екостайл” щодо корегування тарифу», - повідомив начальник міськуправління економіки Андрій Паливода.

За інформацією чиновника, підприємство обгрунтувало підвищення тарифу на свої послуги збільшенням розміру мінімальної зарплати, а також здорожчанням паливно-мастильних матеріалів.

«Проект рішення про корегування тарифів на вивезення побутових відходів буде розглядатися на засіданні виконкому 14 лютого. У разі затвердження, нові тарифи набувають чинності з моменту їх офіційного оприлюднення на сайті міськради. Потім «Екостайл» має поінформувати про це споживачів. Абонентам, які проживають у приватному секторі і укладають договори на обслуговування напряму, мають повідомити через свою абонентську базу. Мешканців багатоповерхівок має оповістити або ЖЕО, або керівництво ОСББ», - зазначив Андрій Паливода.

Так, за інформацією, для мешканців приватного сектору тариф зросте на 22%, а для жителів багатоповерхівок - на 15%.

Фото gre4ka.info

Переглядiв: 1934