У Кіровограді побили комунальника

03.10.2017 12:32
image

У Кіровограді невідомий побив працівника КП «Благоустрій» сьогодні, 3 жовтня. Про це сайту DOZOR повідомили в управлінні ЖКГ.

За інформацією, подія сталася під час покосу трави працівником на вулиці Яновського. На місце події прибули патрульні поліцейські.

«Близько 12 - ї години патрульні отримали виклик про те, що невідомий б' є чоловіка, який косить траву. Інцидент трапився на перехресті вулиць Комарова і Яновського. На місце події приїхали патрульні та карета швидкої допомоги. У чоловіка був поранений ніс, лікарі надали йому медичну допомогу, від госпіталізації потерпілий відмовився. За словами 26-річного потерпілого в процесі його роботи він камінцем потрапив в автомобіль громадянина. Водій вийшов з авто і між ними зав' язався конфлікт. Невідомий громадянин вдарив його по обличчю, а потім сів в авто і поїхав. Потерпілий не запам' ятав номерні знаки авто, втім запам'ятав прикмети нападника. Патрульні забрали у потерпілого заяву і пояснення. Матеріали по цій справі передано до міського відділу поліції», - повідомила у коментарі сайту DOZOR речник патрульної поліції міста Наталія Трішина.

Фото tavriysk.org.ua

 

Переглядiв: 959