У Кіровограді пограбували квартиру 89-річного письменника

10.01.2018 13:23

У обласному центрі невідомі пограбували квартиру 89-річного письменника Володимира Шурапова. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила онука потерпілого Юлія Брикульська, інформує DOZOR.

Наразі жінка просить містян допомогти повернути ноутбук.

«Пограбували квартиру моїх дідуся і бабусі на вулиці Гагаріна. Живуть вони скромно і злодії особливо нічим не поживилися. Але вони вкрали старенький сірий ноутбук DELL 2007 з дорогою інформацією.  Дідусеві без року 90 років, він шанована і відома в місті людина, поет і письменник, який зробив для нашого театру багато. У комп'ютері, крім іншого, були численні фото з архівів, його авторські тексти, напрацювання. Сказати що він засмучений - це нічого не сказати. Зараз він в шоці і не може достеменно згадати, що скопійовано на флешки, а що ні», - написала Брикульська.
«Ломбарди спробуємо обійти. Але раптом хтось наткнеться в інтернеті на оголошення про продаж такого ноутбука або вам стане відома будь-яка інформація, прохання написати в коментарях або мені в особистих повідомленнях», - звертається до користувачів соцмережі онука письменника.

Натомість у поліції інформацію щодо даного скоєння злочину не підтвердили, але й не спростували, аргументуючи це забороною розголошення персональних даних, які не підлягають розголошенню.

 

Переглядiв: 2018