У Кіровограді працівників органів місцевого самоврядування привітали з професійним святом (ФОТО)

07.12.2018 10:54
image

В обласному центрі в академічному українському музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького працівників органів місцевого самоврядування привітали з професійним святом сьогодні, 7 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, почесною відзнакою області «Честь і слава Кіровоградщини» нагородили народний художній колектив хореографічного ансамблю «Росинка». Дипломом першого ступеня та сертифікатом на суму п’ять тисяч гривень нагородили Парламент дітей та молоді Новоукраїнської ОТГ за реалізацію проекту «Центр розвитку ініціатив Новоукраїнської громади», дипломом другого ступеня та сертифікатом на суму три тисячі гривень – Вільшанський районний парламент дітей за реалізацію проекту «Приваблива Вільшанка – моя мрія» та диплом третього ступеня і сертифікат на суму дві тисячі гривень отримав Знам’янський районний парламент дітей за реалізацію проекту «Моя маленька Батьківщина на карті України».

image
image
image
image

Загалом на заході вручили почесні грамоти та подяки облради і облдержадміністрації 52 головам, координаторам сільрад та методистам Кіровоградської області, зокрема Кіровоградському сільському голові Новоукраїнського району Майї Лубенець, Нерубайському сільському голові Новоархангельського району Михайлу Трушеву, методисту Вільшанського центру дитячої та юнацької творчості Вільшанської районної ради Тетяні Радовій і Озерському сільському голові Віталію Федорусі.

«Шановне товариство,  щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування. Вам я бажаю доброго здоров'я, гумору, настрою та бажання зробити великою і заможною нашу Україну», - привітав присутніх голова ОДА Сергій Кузьменко.

Після церемонії нагородження на гостей заходу чекав святковий концерт від хореографічного ансамблю «Росинка», театр-студії «Маска», студій «Антонес», «Вікторія», «Юність» та оркестру народних інструментів «Орія».

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1735