У Кіровограді презентували інтерактивний анатомічний стіл (ФОТО)

22.02.2019 12:01
image

В обласному центрі у Донецькому національному медичному університеті з'явився  віртуальний анатомічний стіл SECTRA Table F18 виробництва Швеції Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прес-службі закладу.

Так, обладнання привіз регіональний менеджер у Східній Європі та Індії Тимур Смірнов та представники компанії-дистриб'ютора в Україні. 

Такий стіл використовують в роботі кращі клініки та університети світу. Анатомічний стіл значно підвищує якість медичного навчання з можливістю демонстрації реальних клінічних випадків.

Тимур Смірнов продемонстрував, як 65-дюймовий мультисенсорний екран підвищує якість навчання, використовуючи інтерактивну натуральну величину 3D зображень анатомії реальних пацієнтів.

Великий інтерактивний екран із системою індикації зображень, дозволяє забезпечити взаємодію з зображеннями людського тіла, отриманими комп'ютерною (КТ) або магнітно-резонансною томографією (МРТ).

Детальні дослідження змодельованих організмів дозволяють студентам-медикам краще зрозуміти анатомічні функції та індивідуальні відмінності людей. 
Окрім цього, стіл є освітнім порталом, що може використовуватись для обміну клінічними випадками з іншими установами різних країн світу.

image
image
image
image
Переглядiв: 1190